Interieur en Terras

Brandslangen bieden eindeloze mogelijkheden en wij staan te popelen om ze met jullie te delen. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen voor binnen en vooral ook voor buitenshuis. 

De frames van de meubelstukken zijn van RVS, samen met de brandslang maakt het ze tot de ideale basis voor buiten meubels. Met de uitstraling van leer, maar niet bang voor water.

De kleden die we hebben ontwikkeld zijn zowel voor buiten als voor binnen bijzonder mooi en praktisch. Ze worden op maat gemaakt tot wel 15 meter lang,  en ze zullen nooit echt vies worden. Een uniek kunststuk dat echt gebruikt mag worden!

Wil je meer informatie over prijzen en mogelijkheden, stuur dan een mail naar info@eversom.nl

Workshop - Zelf circulair

Ideeën omdraaien en anders naar je omgeving kijken, opzoek naar mogelijkheden. Ilse neemt je mee in de circulaire wereld van Eversom. 

Neem zelf het gereedschap in handen en creëer je eigen riem, jouw dagelijkse rieminder dat je zelf de wereld een stukje mooier kan maken.

groepen min 6 max 15 pers.

Op locatie is ook mogelijk.

Voor data mail info@eversom.nl

Heroisch design

Na jaren van mensen redden, duizenden liters water vervoeren en hete vuren doorstaan, zouden de brandweerslangen op de afvalberg belanden. Niet als het aan EVERSOM ligt.
De slangen zijn nog lang niet uitgeblust. In de werkplaats krijgen ze een tweede leven. Tijdloze producten, gemaakt van duurzaam brandweerslangenleer.

Eversom werkt niet alleen circulaire maar ook heel sociaal. De werkplaats biedt plaats aan mensen met een eigen verhaal en afstand tot de arbeidsmarkt. Opbouw naar vakmanschap, met oog voor detail en vooral oog voor medemensen en talent.

OMlichten, OMkopen, OMarmen, OMhandig

Ilse Evers draait graag vastgeroeste ideeën om. Een Eversom herinnert je eraan dat er zoveel meer mogelijk is dan wat je al weet. Afval wordt de basis van een duurzaam product. Littekens worden de pronkstukken. 

En wij zien graag een goeie glimlach bij de mensen die een Eversom kopen. Daarom zijn de kaarsenhouders een van onze favorieten. De slang heeft zijn hele leven vuur bestreden en nu mag hij als OMlichtje nog jaren een veilig vuurtje omhelzen.

De OMgedraaide wereld

Tijdloos design met een heroisch verhaal

Cust-om made

Eversom producten zijn allemaal uniek, elk product heeft zijn eigen details, zijn eigen verhaal. En het leukst zijn die op maat gemaakte objecten. Aan de hand van Eversom basismodellen ontwerp ik samen met jou je ultieme tas of hoes. Voor je gereedschap, tekentablet, muziekinstrument of gewoon voor je dagelijkse spullen.

Eversom - omdat we meer helden nodig hebben.

Ondertussen op instagram