Zakelijk

Een relatiegeschenk dat wat te vertellen heeft.

Je hebt altijd een sterk verhaal met een product van Eversom. Met zijn heroïsche geschiedenis en een krachtige ontwerp geef je echt een uniek kado. Eentje die mensen nog lang zullen koesteren.

Wij maken duurzame producten die een glimlach bij mensen brengen, nuttig zijn en ook nog eens heel lang meegaan. Al ons materiaal is gerecycled en klaar voor nog vele jaren. 

Jouw bijdrage aan een circulaire en duurzame wereld

Eversom - omdat we meer helden nodig hebben.

Ontwerp

Wij denken met je mee en draaien ideeën graag om. 

We hebben producten in alle prijsklassen, van kleine giveaways tot unieke tassen. Veel van onze producten kunnen nog extra persoonlijk worden door jouw bedrijfsnaam of logo erin te laseren.


Kies uit onze webshop of kom langs in de werkplaats en zit met ons aan de tekentafel. Samen ontwerpen we een passend product dat iedereen graag bij zich heeft, wat nieuwsgierig maakt en waardoor jouw contacten graag het verhaal nogmaals vertellen. 

Wij verbinden jouw missie met de onze, zo versterken twee verhalen elkaar.

Workshop/ rondleiding

Wij organiseren ook workshops voor medewerkers en relaties. Na een rondleiding ga je aan de slag en creëer je in 2 uur een eigen product, uniek uit je eigen hand.


Eversom omdat we inclusief werken

Bij ons krijgen mensen ook een tweede leven, omdat we samen hun ongebruikte talenten ontdekken en inzetten. We kunnen de producten in grote aantallen leveren door samenwerking met sociale werkplaatsen.